Miért YouTube hirdetés?

  • Mert olcsó. Ár-érték arányban a lehető legjobb választás az Ön számára, hiszen a Trueview formátumnak köszönhetően csak a megtekintett reklámok után kell fizetni. Minimális reklámköltséggel,  4-9 Ft/megtekintés árért – megfelelő célzás mellett - maximális eléréshez juthat.
  • Mert pontosan célozható. A mérhető, nyomon követhető beállításoknak köszönhetően szinte kizárólag az Ön által megcélozni kívánt csoporthoz juttathatja el üzenetét. Ez nagyban segíti Önt céljai elérésében. Elkerülheti a felhasználók televíziós reklámokhoz hasonló „túlcsordulását”, így további szimpátiát kelthet termékei, szolgáltatásai iránt.
  • Mert mindenki számára elérhető. A költséges televíziós reklámokkal szemben a YouTube hirdetés bárki számára elérhető, bárki használhatja a magánszemélyektől a multikig. Ezáltal akár egy mikrovállalkozás is felveheti a versenyt a legnagyobb cégekkel – hatalmas reklámköltségek nélkül!
  • Mert több lehetőséget kínál egyszerre. Szöveges, képes vagy videóhirdetést is elhelyezhet egyszerre – ugyanolyan költséghatékonysággal. Használjon videót a potenciális ügyfelek elkápráztatására, szólítsa meg írásban a felhasználók tömegét, vagy találó banneres hirdetéssel hívja fel termékére, szolgáltatására a figyelmet!
     

A YouTube hirdetésekben rejlő további lehetőségek

A YouTube videókban cselekvésre ösztönző fedvény létrehozása plusz kommunikációt biztosít. Az ún. fedvény (videóban lenyíló szöveges rész, szövegbuborék) a videó elindulásakor megjelenik és ezáltal plusz információt szolgáltat a videó tartalmáról. Itt további utasítások, url-ek is megadhatók, amelyekkel további üzeneteket juttathat el a felhasználókhoz. A funkció használatához YouTube csatorna szükséges, amely össze van kötve az AdWords fiókkal.

A fedvények hasznosak lehetnek például a kiegészítő információk megjelenítésében. Egy gépeket forgalmazó cég esetén a YouTube csatornára feltöltött - egyéb  például a gép helyes kezelését vagy karbantartását bemutató - videó egyrészt bizalomnövelő hatású, másrészt az ügyfélszolgálatot is tehermentesítheti.

A videók alatt megjelenő szöveges rész kihasználásával további információk megosztásra nyílik lehetőség, melynek megfelelő használata tovább emelheti a reklám értékét.
 

A YouTube hirdetés veszélyei

A YouTube hirdetések nem megfelelő beállításokkal negatív hatásúak lehetnek, ellenszenvet kelthetnek. Egy felhasználó egy nap alatt akár többször is találkozhat ugyanazzal a hirdetéssel, amely bizonyos idő után zavaró lehet. A YouTube elsősorban közösségi portál, ahol a felhasználók hozzászólhatnak az adott videóhoz, kifejezhetik véleményüket. A rosszul célzott hirdetés iránti ellenszenv így azonnal megjelenhet, ezért célszerű profikra bízni a kampányt.

Szakértő, ügyfélcentrikus csapatunk segít Önnek elérni céljait. Segítségünkkel minimális reklámköltséggel maximális elérést érhet el, elkerülve a YouTube kampányok buktatóit. Ne késlekedjen, tegyen szert új ügyfelekre YouTube hirdetés segítségével! Kérje árajánlatunkat még ma!

YouTube hirdetés ajánlatkérés